Klachten

Als u niet tevreden bent over de u geboden dienstverlening kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen uw klachten serieus en beantwoorden uw mail zo snel als mogelijk is.

Contact

Nevadadreef 23 B, 3565 CA Utrecht Gebouw De Poort, 1e verdieping (lift beschikbaar)

030 785 06 01

info@alba-rijbewijskeuring.nl

U kunt bij ons terecht als het CBR vereist dat u een keuring laat uitvoeren naar het bestaan van een psychiatrische aandoening die de rijgeschiktheid kan beïnvloeden. De reden hiervoor is de informatie die u in uw gezondheidsverklaring heeft vermeld. Wij doen keuringen bij psychiatrische problematiek, zoals angst en depressie, ADHD/ADD, aandachtstekort en hyperactiviteit en autisme.

Ook doen wij keuringen als het CBR een vorderingsprocedure gestart heeft, waarin u gekeurd moet worden op alcohol- of drugsgebruik.

Heeft u uw Gezondheidsverklaring digitaal aangevraagd? Neem dan de brief en eventuele bijlagen die u van het CBR heeft ontvangen mee naar de afspraak. Heeft u een papieren Gezondheidsverklaring gekocht, neem deze dan ingevuld mee naar uw afspraak. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Lees hier vooraf de informatie over de keuringsprocedure.